خواص عسل

۱- پیشگیری از دیابت و جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون : عسل جایگزین بسیار خوبی به جای شكر است؛ عسل به علّت داشتن فروكتوز جذب آهسته‌تری از شكر دارد ، كه از این حیث در زمینه‌ی پیشگیری از دیابت و جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون بسیار مفید بوده و موجب سیری طولانی‌تری در افراد می‌شود.

خواص درمانی عسل

۲- دارا بودن ويتامين A : عسل دارای ویتامین A می‌باشد. به علاوه از حیث كاروتنوئیدها نیز (كه به عنوان پیش‌ساز ویتامین A مورد مصرف قرار می‌گیرند) بسیار غنی است.
۳- درمان سرفــه‌های تحریكی در كودكــان : با افـزودن عسـل به شیـــر ، یا مصــرف عســل به همــراه لیمــوترش تــازه ، و یــا حل كردن عسل در یک لیوان آب جوش و خوردن آن ، سرفه‌های تحريكی كودكان را درمان می‌كند.
۴- داشتن خاصيّت ضدّ سرطانی : عسل به علّت داشتن فلاونوئیدهای لازم ، اثر ضدّ سرطانی قوی دارد و قرار دادن این محصول طبیعی پُر ارزش در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی بسیار توصیه می‌شود (در قرآن كریم نيز بر مصرف عسل بسیار تأكید شده است).

ممنوعیت مصرف عسل برای كودكان زیر یک سال

برای كودكان زیر یک سال مصرف عسل به هیچ وجه توصیه نمی‌شود؛ اما بعد از سنّ یک سالگی - حتّی برای كودكان شیرخوار - مصرف عسل يا اضافه كردن آن به شير توصیه می‌شود.

گردآورنده : دنیاها،دانشنامهٔ فارسی | www.donyaha.ir

دیدگاه تان را بنویسید !

تصویر تصادفی