خورش کنگر

مواد لازم برای 4 نفر

کنگر پاک شده --------------------------- 600 گرم
گوشت خورشی ------------------------- 200 گرم
نعناع – جعفری خرد شده --------------- 100 گرم
لیمو امانی ------------------------------ 2-3 عدد
پیاز -------------------------------------- 1 عدد متوسط
نمک، آبلیمو ----------------------------- به مقدار لازم

آشپزخانه

طرز تهیه

پیاز را در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود، بعد گوشت را که به قطعات مورد نظر خرد کرده اید، به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.
در این مرحله به دو روش میتوانید خورش را تهیه کنید :
1- در تابه ای جداگانه، کنگرها و نعناع – جعفری را در مقداری روغن سرخ کنید و بعد از اینکه گوشت نیم پز شد، همراه با دو عدد لیمو امانی به گوشت اضافه کنید و صبر کنید تا خورش آماده شود.
2- بدون سرخ کردن کنگر ها و نعناع – جعفری در اول کار و بعد از کشیده شده آب گوشت،در همان ظرف
مواد را مقدار کمی با هم تفت دهید و همراه لیمو ها و چند لیوان آب جوش، بگذارید تا خورش جا بیفتد.
برای آماده شدن این خورش تقریبا 3-4 ساعت زمان لازم است (در هر دو روش)
تفاوت این دو روش همان اختلاف همیشگی بین سرخ کردن یا نکردن سبزی قورمه سبزی است !
قدیمی ها معتقدند خورش جا افتاده خورشی است که یک وجب روغن روی آن باشد !! و این یک وجب روغن همان روغنی است که در اول کار موقع سرخ کردن سبزی به خورد آن میرود.
ولی جدیدا به این نتیجه رسیده اند که اگر یک وجب روغن هم روی خورش نباشد، زیاد فاجعه عظیمی رخ نداده است !‌
حالا انتخاب با خود شماست... که به چه روشی این خورش را تهیه کنید.
اگر بار اول است این خورش را درست میکنید، لازم است بدانید مزه این خورش تقریبا نزدیک به خورش کرفس است. دستور پخت این دو خورش هم نزدیک به هم است. با این تفاوت که خورش کنگر کمی از خورش کرفس ترش مزه تر ( خوش مزه تر !! ) است.

سایت دنیاها

لطفا برای مشاهده لیست کامل غذاهای آشپزخانه اینجا کلیک کنید...

دیدگاه تان را بنویسید !


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازیگران ایرانی

بازیگران هندی