املت ریحان

مواد لازم برای 4 نفر :


آرد ------------------------------ 2 قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی -------------------- 2 عدد متوسط
تخم مرغ ------------------------ 4 عدد
ریحان تازه خرد کرده ------------ ¾ لیوان
فلفل سبز قلمی ---------------- 3-4 عدد
بلوچیز یا پنیر گودا -------------- 75 گرم ( رنده شده )
کره ------------------------------ 25 گرم
نمک، سماق ------------------- به مقدار لازم
آبلیموی تازه -------------------- به مقدار لازم

آشپزخانه

طرز تهیه :


کره را در تابه ای بریزید و صبر کنید کمی گرم شود .
گوجه را نگینی درشت خرد کنید و داخل تابه بریزید . مقداری نمک و سماق روی آن بپاشید و گوجه ها را هم بزنید تا نرم شوند .
نیمی از پنیر رنده شده را همراه ریحان تازه خرد کرده روی آن بریزید و مواد را هم بزنید .
( حرارت زیر تابه کاملا ملایم باشد )
وقتی پنیر کمی نرم شد، تخم مرغ ها را با آرد مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط یکدست شود، و بعد روی تابه به صورت یکنواخت پخش کنید و صبر کنید تا کمی سفت شود.
تعدادی فلفل سبز قلمی ( خرد نشده ) روی مواد قرار دهید و بقیه پنیر را همراه مقدار دلخواه آبلیمو روی مواد بپاشید؛ با قاشق مواد را از کناره های تابه به سمت وسط تابه بکشید تا تمام مواد کاملا بپزند و ظاهر خوراک نیز در نهایت زیبا تر شود .
وقتی املت به غلظت دلخواه رسید، آنرا به ظرف مورد نظر منتفل کنید و کمی ریحان خرد شده روی آن بپاشید و سرو کنید .
حداکثر زمان آماده سازی و پخت : 15 دقیقه

گردآورنده : دنیاها،دانشنامهٔ فارسی | www.donyaha.ir

برای مشاهده لیست کامل غذاهای آشپزخانه اینجا کلیک کنید ...

تصویر تصادفی