املت دیلتانینا

مواد لازم برای 4 نفر

گوجه فرنگی --------------- 4 عدد متوسط

تخم مرغ ------------------- 3 عدد متوسط
پنیر پینزا ------------------- 100 گرم (رنده شده)
شوید و پونه --------------- 2 قاشق غذا خوری (ساطوری شده)
روغن زیتون ---------------- 2 قاشق غذا خوری
پودر سیر ------------------- نصف قاشق غذا خوری (در صورت تمایل)
نمک ، فلفل ---------------- به مقدار لازم

آشپزخانه

طرز تهیه

گوجه فرنگی ها را نگینی درشت خرد کنید.
تابه را روی حرارت بگذارید و روغن زیتون را کف آن بریزید. گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا گوجه کمی نرم شود. در این مرحله نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
نیمی از شوید و پونه خرد شده را داخل تابه بریزید و مواد را با هم بزنید.
3-4 دقیقه بعد تخم مرغ ها را تک تک به مواد اضافه کنید. (حرارت زیر تابه بسیار ملایم باشد تا تخم مرغ ها به سرعت نبندند)
بعد از اضافه کردن تمام تخم مرغ ها در صورت تمایل به استفاده از پودر سیر ، پودر سیر را اضافه کنید و مواد را به آرامی مخلوط کنید. درب تابه را ببندید تا مواد کمی سفت شوند و بعد پنیر رنده شده را همراه بقیه سبزی به مواد بیفزائید و مواد را مرتبا هم بزنید.
دقت کنید که هنگام اضافه کردن پنیر ، تخم مرغها کاملا سفت نشده باشند.
کمی حرارت را بالا ببرید و همچنان املت را هم بزنید تا اندازه ای که پنیر کاملا با مواد مخلوط شود.
بعد از مخلوط شدن پنیر با مواد، غلظت املت بستگی به ذائقه شما دارد. وقتی املت به غلظت دلخواه رسید،‌ حرارت زیر تابه را خاموش کنید و غذا را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

 

نکته :

بهتر است از سبزی تازه برای این املت استفاده کنید. با توجه به زمان کم طبخ این غذا، استفاده از سبزی های خشک توصیه نمیشود.
تناسب بین تخم مرغ و گوجه فرنگی در دستور اصلی به همین صورت ذکر شده است ولی میتوانید این مقدار را طبق ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
از انواع مختلف پنیر میتوانید برای تهیه این املت استفاده کنید. فقط دقت داشته باشید که پنیر کاملا منجمد باشد و قبل از استفاده به دمای محیط نرسیده باشد تا به محض اضافه کردن آن به مواد، ذوب نشود و فرصت کافی برای مخلوط شدن با سایر مواد داشته باشد.

حداکثر زمان آماده سازی و پخت : 15 دقیقه

سایت دنیاها

لطفا برای مشاهده لیست کامل غذاهای آشپزخانه اینجا کلیک کنید...

همکاران ما ...

بازیگران ایرانی

بازیگران هندی