اسنک سویا و بادمجان

مواد لازم برای 4 نفر :


نان تست --------------------- 16 ورق 
بادمجان ----------------------- 2 عدد متوسط 
سویا خیس خورده ------------ 100 گرم ( حدود 2 لیوان معمولی ) 
گوجه فرنگی ------------------ 1 عدد متوسط 
پیاز ---------------------------- 1 عدد متوسط 
فلفل سبز قلمی -------------- 4-5 عدد 
سیر --------------------------- 2 حبه 
زردچوبه – فلفل قرمز --------- به مقدار لازم 
نمک -------------------------- به مقدار لازم 
کره ---------------------------- به مقدار لازم 
پنیر تست ورقه ای ----------- به دلخواه

آشپزخانه

طرز تهیه :


سویا را از چند ساعت قبل با مقداری آب یا شیر خیس کنید و کنار بگذارید . 
بادمجان را پوست بگیرید ، خرد کنید و حداقل یک ساعت در محلول غلیظ آب و نمک بخوابانید تا تلخی آن گرفته شود . طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان-دستور پخت اسنک سویا و بادمجان-روش درست کردن اسنک سویا و بادمجان
پیاز را نگینی خرد کنید ، در تابه ای مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا کمی روغن گرم شود . پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود بعد فلفل و زردچوبه را اضافه کنید . 
 بادمجانها را آبکش و خشک کنید و همراه پیاز سبک شده ، سرخ کنید . وقتی رنگ بادمجانها برگشت ، سویای آبگرفته را به مواد اضافه کنید و هم بزنید ، وقتی روغن جذب سویا شد، یک عدد گوجه را پوره کنید و داخل تابه بریزید ( تا نیازی به اضافه کردن روغن نداشته باشید ) مواد را خوب مخلوط کنید . 
فلفل ها را حلقه حلقه کنید و همراه نمک و سیر له شده به مواد اضافه کنید .غذا پختن اسنک سویا و بادمجان-آشپزی کردن
کمی صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود . بعد یک استکان آب جوش داخل مواد بریزید و درب تابه را ببنید و حرارت را پائین بیاورید تا مواد از حالت خامی خارج شوند . 
بعد که آب مواد کشیده شد، حرارت زیر تابه را خاموش کنید . 
یک ورق نان تست را روی تخته کار بگذارید و یک قاشق از مواد آماده شده را روی نان تست بریزید و با پشت قاشق مواد را کاملا صاف کنید . 
مقداری فلفل روی مواد بریزید و اگر مایل به استفاده از پنیر هستید، یک ورق پنیر تست را روی مواد بگذارید و نهایتا یک ورق دیگر نان تست را روی پنیر قرار دهید . 
با فشار دست اسنک را محکم کنید، بعد دو طرف اسنک را به کره ذوب شده آغشته کنید و تمام اسنک ها را به همین صورت آماده کنید . 
اسنک های آماده شده را به مدت 3-5 دقیقه داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید و به صورت گرم سرو کنید . -نحوه پختن اسنک سویا و بادمجان-آماده کردن اسنک سویا و بادمجان-
میتوانید برای سرو این نوع اسنک ( و بعضی انواع دیگر ) از سس خردل رقیق شده استفاده کنید

گردآورنده : دنیاها،دانشنامهٔ فارسی | www.donyaha.ir

برای مشاهده لیست کامل غذاهای آشپزخانه اینجا کلیک کنید ...

دیدگاه تان را بنویسید !

تصویر تصادفی