اردور بامیه

مواد لازم برای 4-6 نفر

بامیه درشت -------------------- 15 عدد 
گوشت چرخ کرده ---------------- 60 گرم 
گوجه فرنگی --------------------- 4 عدد 
پیاز ------------------------------ 1 عدد 
فلفل سبز قلمی -------------------- 2-3 عدد ( خرد شده ) 
ریحان و ترخان ------------------- نصف استکان ( ساطوری شده ) 
پودر کاری  ---------------------- 1 قاشق چایخوری 
پنیر پیتزا ------------------------ به مقدار لازم ( رنده شده ) 
نمک، زردچوبه، فلفل ------------- به مقدار لازم 
 آشپزخانه

طرز تهیه

بامیه ها را از طول به دو قسمت  برش بزنید و تمام مواد داخل برش ها را خالی کنید . 
در یک قابلمه متناسب آب جوش بیاورید و بامیه ها را داخل جوش به مدت 7- 10 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود . پیاز را خرد کنید و همراه با مقداری زردچوبه در مقداری روغن تفت دهید تا کمی سبک شود. گوشت را بیفزائید و مواد را مخلوط کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. یک استکان آب جوش داخل تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا گوشت نیم پز کامل  شود. ( حداکثر 7-10 دقیقه با حرات ملایم ) 
بعد فلفل سبز خرد شده، سبزی خرد شده و پودر کاری و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید مواد را در حد مخلوط شدن، هم بزنید و زیر تابه را خاموش کنید . 
گوجه ها را همراه با کمی نمک و دو قاشق غذا خوری روغن مایع داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید. بعد نصف استکان آب جوش داخل پوره بریزید و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود . 
کف دیس پیرکس لبه داری، پوره گوجه فرنگی را بریزید، از مایه گوشتی آماده به اندازه یک قاشق چایخوری داخل هر برش از بامیه ها قرار دهید، سطح روی آن را با لبه کارد صاف کنید و بامیه های پر شده را داخل دیس (روی لایه پوره گوجه فرنگی) کنار هم بچینید. 
کمی فلفل سیاه روی آنها بپاشید و دیس را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) بپزید . بعد از این مدت دیس را از فر خارج کنید و پنیر پیتزای رنده شده را به مقدار دلخواه، روی هر کدام از بامیه ها بپاشید . 
دوباره دیس را با همان شرایط در فر قرار دهید و 5-7 دقیقه زمان دهید تا پنیر ذوب شود . 
و بعد خوراک را در همان ظرف همراه با چند برگ ریحان یا سایر مخلفات دلخواه سرو کنید. 
 
نکته : 
حتما از بامیه های درشت برای تهیه این اردور استفاده کنید. منظور از بامیه درشت بامیه هایی به طول حداقل 15 سانتیمتر و قطر  2- 3 سانت است. 
می‌توانید به جای این مقدار گوشت چرخ کرده، از 45 گرم سویای خیس خورده استفاده کنید. 
حداکثر 10 دقیقه بعد از خارج کردن دیس از داخل فر، خوراک را سرو کنید تا بامیه ها خشک نشوند.

سایت دنیاها

لطفا برای مشاهده لیست کامل غذاهای آشپزخانه اینجا کلیک کنید ...

دیدگاه تان را بنویسید !


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازیگران ایرانی

بازیگران هندی