آلبالو پلو

مواد لازم برای 4 نفر

برنج ----------------------------------- سه پیمانه

آلبالوی بدون هسته ------------------ 300 گرم
مرغ بدون استخوان ------------------- 300 گرم
پیاز ------------------------------------ یک عدد متوسط
شکر ----------------------------------- دو قاشق غذا خوری
نمک ، زعفران ، روغن ----------------- به مقدار لازم

آشپزخانه

طرز تهیه

برنج را از چند ساعت قبل در مقداری آب سرد و نمک خیس کنید. بعد طبق روش دم کردن پلو معمولی دم کنید و در همین حین مراحل زیر را انجام دهید :
مرغ را جداگانه با یک عدد پیاز ، با شعله کم و دو لیوان آب بپزید و کنار بگذارید تا سرد شود بعد به قطعات مورد نظر برش بزنید. بهتر است برش های مرغ به صورت ژولین (کبریتی باریک) باشد.
پیاز را از آب مرغ در بیاورید و دور بیندازید و آب مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید. نصفی از آب مرغ را در یک تابه بریزید و آلبالو های بدون هسته را به آن اضافه کنید. بگذارید کمی آلبالو ها در آب مرغ بجوشد بعد دو قاشق شکر را به آنها اضافه کنید و هم بزنید وقتی کمی آب مرغ کشیده شد ، مرغ ها را به آلبالو اضافه کنید و باقی آب مرغ و نصف استکان زعفران دم کرده را به تابه بیفزائید و درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم آب مرغ کاملا به خورد آلبالو ها برود و کاملا آب مخلوط کشیده شود.
در این حین برنج هم دم کشیده است.
بعضی ها برای مخلوط کردن برنج و آلبالو، هنگام آبکش کردن برنج، مخلوط مرغ و آلبالو را لابه لای آن میریزند و دم میکنند (مثل سایر پلوهای مخلوط) ولی ما این روش را اصلا توصیه نمیکینم ! به دلیل اینکه برنج ظاهر بد رنگ و شلی پیدا میکند ! بهتر است برنج را جداگانه دم کنید و مواد را هم جداگانه آماده کنید بعد موقع سرو غذا مواد را کاملا با هم مخلوط کنید.
با روش دوم ، هم ظاهر غذا خیلی بهتر است و هم طعم برنج و آلبالو طوری با هم مخلوط نمیشود که غذا خیلی عجیب به نظر برسد !!
میتوانید برای تزئین روی پلو از خلال پسته و بادام نیز استفاده کنید.
کسانی که از غذاهای شیرین خوششان نمی آید ، خیالشان کاملا راحت باشد که این غذا اصلا جزو غذاهای شیرین به شمار نمیرود ! طعم این غذا ملس (ترش و شیرین) است و البته کمی هم به ترشی میزند ! اگر خواستید شیرین تر باشد مقدار شکر را تا یک قاشق دیگر هم اضافه کنید. ولی معمولا همین مقدار باب طبع همه هست.
در بعضی از مناطق آلبالو پلو در دسته غذاهای مجلسی (چیزی مثل شیرین پلو) به شمار میرود و در مهمانی ها از این غذا استفاده میشود.

سایت دنیاها

لطفا برای مشاهده لیست کامل غذاهای آشپزخانه اینجا کلیک کنید...

دیدگاه تان را بنویسید !


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازیگران ایرانی

بازیگران هندی