جوجه تابه ای

مواد لازم برای 4 نفر :


گوشت مرغ بی استخوان ( ران یا سینه ) ------------------- 500 گرم
پیاز ----------------------------------------------------------- 2 عدد متوسط
سیر ---------------------------------------------------------- 1 حبه
سماق – نمک و فلفل ---------------------------------------- به مقدار لازم
گوجه فرنگی -------------------------------------------------- دو عدد متوسط
برگ نعناع تازه ------------------------------------------------ 7-8 عدد
فلفل سبز قلمی --------------------------------------------- 2-3 عدد
آبلیمو --------------------------------------------------------- نصف استکان
ماست معمولی ----------------------------------------------- 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ----------------------------------------------- 1 قاشق غذا خوری
روغن ---------------------------------------------------------- به مقدار لازم

آشپزخانه 

طرز تهیه :


گوشت مرغ را به قطعات یک اندازه برش بزنید . دقت کنید برش ها خلاف جهت بافت گوشت مرغ باشد .تکه های برش خورده را با آب سرد کمی بشوئید و کنار بگذارید تا خشک شود .
دو عدد پیاز ، سیر ، یک عدد گوجه فرنگی و برگ های نعناع را ساطوری خرد کنید و همراه سماق ، نمک و فلفل، ماست ، زعفران دم کرده و آبلیمو خوب مخلوط کنید و داخل یک کیسه فریزر بریزید . تکه های مرغ را داخل کیسه بریزید و خوب تکان دهید تا تکه های مرغ کاملا با مواد مخلوط شوند . بهتر است کسیه رو روی تخته کار بگذارید و با وردنه چند بار روی آن بکشید تا پشت و روی تکه های مرغ کاملا به مواد آغشته شود .
لازم است به مدت 2 ساعت مواد در یخچال استراحت کنند . در این مدت چند بار کیسه را تکان دهید تا مواد در کیسه ته نشین نشوند .
بعد از دو ساعت تکه های مرغ را از سایر مواد جدا کنید ، بقیه مواد را دور بریزید و تکه های مرغ را بدون اینکه شستشو دهید ، پاک کنید تا خرده های پیاز یا ... به آنها نچسبیده باشد . و مقداری سماق روی آنها بپاشید تا هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خود جذب کنند .
در یک تابه مقداری روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود ، با یک نمک پاش مقدار خیلی کم نمک داخل روغن بریزید تا روغن در اثر حرارت به بیرون نپاشد ، تکه های مرغ را داخل تابه بچینید ، و با حرارت بسیار ملایم پشت و روی مرغ هارا کاملا سرخ کنید . یک عدد گوجه با قیمانده را حلقه حلقه کنید ، و همراه فلفل سبز ها روی مرغ ها بچینید ، یک استکان آب جوش به تابه اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم و درب بسته ، به مدت 20 دقیقه مواد کاملا مغزپخت شوند .
بعد از این مدت ، جوجه تابه ای آماده را در ظرف مورد نظر سرو کنید .

گردآورنده : دنیاها،دانشنامهٔ فارسی | www.donyaha.ir

برای مشاهده لیست کامل غذاهای آشپزخانه اینجا کلیک کنید ...

دیدگاه تان را بنویسید !

تصویر تصادفی