تن پورا میگو

مواد لازم برای 4 نفر

میگوی درشت ------------------ 40 عدد
آبلیمو --------------------------- نصف استکان
زعفران دم کرده ----------------- 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل -------------------- به مقدار لازم
آرد برای سرخ کردن ------------- 1 لیوان

 

مواد لازم برای خمیر تن پورا :

آرد -------------------------------- 2 لیوان
سفیده تخم مرغ ----------------- 6 عدد
آب -------------------------------- 3 پیمانه
نمک ------------------------------ 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای سس تن پورا :

شکر ------------------------------ 3 قاشق سوپ خوری
سویا سس ----------------------- 1 استکان
آب --------------------------------- نصف استکان

آشپزخانه

طرز تهیه

میگو ها را طبق روشی که قبلا توضیح داده شده است پاک کنید.
آبلیمو، زعفران دم کرده و نمک را با هم مخلوط کنید و میگو ها را داخل این مخلوط بخوابانید تا مزه دار شوند.

خمیر تن پورا :

در یک کاسه متناسب با اندازه مواد، سفیده های تخم مرغ را با چنگال بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
آب و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را از قبل الک کنید و کم کم به مخلوط اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید.
میگو ها را بعد 15 دقیقه که در محلول بالا مزه دار شدند، از محلول خارج کنید.
یک لیوان آرد که برای سرخ کردن نیاز داشتید داخل یک دیس لبه دار بریزید (نیازی به الک کردن آرد نیست)
میگو ها را اول در آرد بغلتانید و بعد داخل خمیر تن پورا قرار دهید و بعد داخل روغن از قبل داغ شده سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن، آنها را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافه آنها گرفته شود و بعد همراه سس تن پورا سرو کنید.

سس تن پورا :

ابتدا آب و شکر را کاملا با هم مخلوط کنید و بعد سویا سس را کم کم به سس اضافه کنید و هم بزنید.

 

نکته :

بهتر است هنگام پاک کردن میگو، دم آن را از بدن آن جدا نکنید و هنگام آغشته کردن میگو به خمیر تن پورا دقت کنید که دم میگو به خمیر آغشته نشود. بعد دور دم میگو را فویل آلومینیوم بپیچید و در روغن سرخ کنید تا ظاهر نهایی خوراک زیبا تر باشد.
با استفاده از خمیر تن پورا میتوانید طیف گسترده ای از سبزیجات ( از جمله هویج، کدو، قارچ، پیاز حلقه شده، فلفل دلمه ای، جعفری و... ) را به همین روش تن پورا کنید.
در این صورت هنگام تهیه خمیر تن پورا‌،‌ اول یک و نیم لیوان از آرد الک شده را اضافه کنید و بعد که خمیر نسبتا شلی به دست آوردید، یک سوم از خمیر را کنار بگذارید و باقیمانده آرد الک شده را به بقیه خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نسبتا سفت تری به دست آید.
از خمیر اول برای سرخ کردن سبزیجات و از خمیر دوم برای سرخ کردن میگو استفاده کنید.
هنگام سرخ کردن سبزیجات نیز نیازی به غلطاندن آنها در آرد نیست.
اگر ذائقه تان زیاد با سس تن پورا سازگاری ندارد میتوانید این خوراک را همراه سس کچاپ معمولی یا تند سرو کنید و یا از سس هلندی کنار این خوراک استفاده کنید.
دقت کنید که روغن را در ظرفی گود بریزید و ارتفاع روغن به حدی باشد که میگو ها کاملا در آن شناور باشند. به این ترتیب هم روغن کمتری جذب میگو ها میشود و هم رنگ و ظاهر میگو ها بسیار زیبا تر میشود.

سایت دنیاها

لطفا برای مشاهده لیست کامل غذاهای آشپزخانه اینجا کلیک کنید...

همکاران ما ...

بازیگران ایرانی

بازیگران هندی