تن پورا میگو

مواد لازم برای 4 نفر :


میگوی درشت ------------------ 40 عدد
آبلیمو --------------------------- نصف استکان
زعفران دم کرده ----------------- 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل -------------------- به مقدار لازم
آرد برای سرخ کردن ------------- 1 لیوان

 

مواد لازم برای خمیر تن پورا :
آرد -------------------------------- 2 لیوان
سفیده تخم مرغ ----------------- 6 عدد
آب -------------------------------- 3 پیمانه
نمک ------------------------------ 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای سس تن پورا :
شکر ------------------------------ 3 قاشق سوپ خوری
سویا سس ----------------------- 1 استکان
آب --------------------------------- نصف استکان

آشپزخانه

طرز تهیه :


میگو ها را طبق روشی که قبلا توضیح داده شده است پاک کنید .
آبلیمو ، زعفران دم کرده و نمک را با هم مخلوط کنید و میگو ها را داخل این مخلوط بخوابانید تا مزه دار شوند.

خمیر تن پورا :
در یک کاسه متناسب با اندازه مواد، سفیده های تخم مرغ را با چنگال بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
آب و نمک را اضافه کنید و هم بزنید . آرد را از قبل الک کنید و کم کم به مخلوط اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید .
میگو ها را بعد 15 دقیقه که در محلول بالا مزه دار شدند، از محلول خارج کنید .
یک لیوان آرد که برای سرخ کردن نیاز داشتید داخل یک دیس لبه دار بریزید (نیازی به الک کردن آرد نیست)
میگو ها را اول در آرد بغلتانید و بعد داخل خمیر تن پورا قرار دهید و بعد داخل روغن از قبل داغ شده سرخ کنید .
بعد از سرخ شدن ، آنها را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافه آنها گرفته شود و بعد همراه سس تن پورا سرو کنید .

سس تن پورا :
ابتدا آب و شکر را کاملا با هم مخلوط کنید و بعد سویا سس را کم کم به سس اضافه کنید و هم بزنید .

 

نکته :
بهتر است هنگام پاک کردن میگو ، دم آن را از بدن آن جدا نکنید و هنگام آغشته کردن میگو به خمیر تن پورا دقت کنید که دم میگو به خمیر آغشته نشود . بعد دور دم میگو را فویل آلومینیوم بپیچید و در روغن سرخ کنید تا ظاهر نهایی خوراک زیبا تر باشد .
با استفاده از خمیر تن پورا میتوانید طیف گسترده ای از سبزیجات ( از جمله هویج ، کدو ، قارچ ، پیاز حلقه شده ، فلفل دلمه ای ، جعفری و ... ) را به همین روش تن پورا کنید .
در این صورت هنگام تهیه خمیر تن پورا‌ ،‌ اول یک و نیم لیوان از آرد الک شده را اضافه کنید و بعد که خمیر نسبتا شلی به دست آوردید ، یک سوم از خمیر را کنار بگذارید و باقیمانده آرد الک شده را به بقیه خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نسبتا سفت تری به دست آید .
از خمیر اول برای سرخ کردن سبزیجات و از خمیر دوم برای سرخ کردن میگو استفاده کنید .
هنگام سرخ کردن سبزیجات نیز نیازی به غلطاندن آنها در آرد نیست .
اگر ذائقه تان زیاد با سس تن پورا سازگاری ندارد میتوانید این خوراک را همراه سس کچاپ معمولی یا تند سرو کنید و یا از سس هلندی کنار این خوراک استفاده کنید .
دقت کنید که روغن را در ظرفی گود بریزید و ارتفاع روغن به حدی باشد که میگو ها کاملا در آن شناور باشند . به این ترتیب هم روغن کمتری جذب میگو ها میشود و هم رنگ و ظاهر میگو ها بسیار زیبا تر میشود .

گردآورنده : دنیاها،دانشنامهٔ فارسی | www.donyaha.ir

برای مشاهده لیست کامل غذاهای آشپزخانه اینجا کلیک کنید ...

تصویر تصادفی