تاس کباب

مواد لازم برای 4-6 نفر :


بادمجان ------------------------------------------------ 3 عدد متوسط
کدو ----------------------------------------------------- 3 عدد متوسط
گوجه فرنگی ------------------------------------------- 3 عدد متوسط
گوشت فیله گوسفند یا راسته گوساله --------------- 500 گرم
فلفل دلمه ای ----------------------------------------- یک عدد متوسط
قارچ ---------------------------------------------------- 5-6 عدد
پیاز ----------------------------------------------------- 4-5 عدد درشت
هویچ --------------------------------------------------- 3-4 عدد متوسط
سیب زمینی ------------------------------------------ 2 عدد متوسط

آشپزخانه

طرز تهیه :


تمام مواد را به صورت حلقه ای خرد کنید . و گوشت ها را به اندازه استیکی برش بزنید .
{ میتوانید برای مزه دار شدن بیشتر، جداگانه مواد را سرخ کنید بعد ادامه مراحل را انجام دهید ولی نیازی به این کار نیست ! }
کف یک قابلمه مناسب یک قاشق روغن بریزید و مواد را لایه لایه کف آن بچینید :
پیاز ، گوشت ، گوجه ، کدو – بادمجان ، سیب زمینی ، فلفل دلمه ای ، قارچ ..
دقت کنید تمام پیاز ها یا باقی مواد را در یک لایه نچینید . بسته به حجم مواد ، لایه ها را پر کنید و لایه آخر را با گوجه فرنگی تکمیل کنید . بعد یک استکان آب داخل قابلمه بریزید و حرارت را کمی زیاد کنید تا مواد کمی بخار کنند و بعد حرارت را بسیار ملایم کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا 2-3 ساعت مواد با حرارت بسیار ملایم بپزند . بهتر است از شعله پخش کن زیر قابلمه استفاده کنید . در آخر یک استکان آب جوش را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و روی مواد بریزید و 10 دقیقه بعد غذا را همراه با نان سرو کنید .

گردآورنده : دنیاها،دانشنامهٔ فارسی | www.donyaha.ir

برای مشاهده لیست کامل غذاهای آشپزخانه اینجا کلیک کنید ...

تصویر تصادفی