بادمجان شکم پر

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان درسته در اندازه متوسط ---------------------------- به تعداد نفرات + 1 الی 2 عدد اضافه

مخلوط گوشت چرخ کرده و سویا ---------------------------- 200 گرم
پیاز ----------------------------------------------------------- دو عدد متوسط
فلفل سبز قلمی --------------------------------------------- یک – دو عدد
گوجه فرنگی ------------------------------------------------- 4 عدد متوسط
نمک ، روغن -------------------------------------------------- به مقدار لازم

آشپزخانه

طرز تهیه

بادمجانها را پوست بگیرید و نمک بزنید و یک ساعت بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. بعد در مقداری روغن خوب سرخ کنید. و بگذارید تا سرد شود.
1 عدد پیاز را خلال خرد کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید. بعد از اینکه طلایی شد ، مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا سرخ شود. دو عدد گوجه را ریز رنده کنید و بعد از اینکه کمی آب گوشت و سویا کشیده شد به مخلوط اضافه کنید. وقتی آب گوجه هم کشیده شد فلفل سبز را خرد کنید و همراه با نمک به مخلوط اضافه کنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم و درب بسته بگذارید تا خوب مواد بپزند. ( اگر لازم بود یک استکان آب در تابه بریزید )
بادمجانها را طوری از وسط برش بزنید که نصف نشوند. در حد یک شکاف. لازم نیست داخل بادمجانها را خالی کنید. و بعد از مواد آماده شده داخل بادمجانها بریزد.
در این مرحله یک عدد پیاز باقیمانده را در تابه سرخ کنید و وقتی کاملا طلایی شد ، دو عدد گوجه باقیمانده را نیز رنده کنید و داخل تابه بریزید و بگذارید تا کاملا بجوشد. کمی هم نمک و فلفل به آن بیفزایید تا مزه دار شود. ( چیزی شبیه سس برای دلمه بادمجان )
بادمجانهای پر شده را داخل سس بگذارید و با درب بسته حدود 15-30 دقیقه صبر کنید تا بادمجانها خوب بپزند.
بعد همراه با نان در ظرف مناسب سرو کنید.
در مواد داخل بادمجان میتوانید به دلخواه موادی کم یا زیاد کنید. به طور مثال میتوانید از قارچ خرد شده یا فلفل دلمه ای و.. نیز در این مخلوط استفاده کنید.
میتوانید مقداری سبزی معطر هم به مواد بالا اضافه کنید.

سایت دنیاها

لطفا برای مشاهده لیست کامل غذاهای آشپزخانه اینجا کلیک کنید...

دیدگاه تان را بنویسید !


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازیگران ایرانی

بازیگران هندی