اسپاگتی پنیر ایتالیایی

مواد لازم برای 4 نفر :


ماکارونی فرمی ---------------- 1 بسته 500 گرمی
گوجه فرنگی ------------------- 10 عدد متوسط ( پوره شده ) 
پنير گورگنزولا *---------------- 100 گرم ( درشت رنده شده ) 
مخلوط شاهی و ترخان *------ به مقدار لازم ( براي تزئين روی غذا ) 
روغن زيتون -------------------- به مقدار لازم 
نمك و فلفل -------------------- به مقدار لازم 
گوجه گيلاسی ---------------- در صورت تمايل 5-6 عدد

 آشپزخانه

طرز تهيه :


در قابلمه مناسبی تا نصف آب بریزید و یک قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید . بعد یک الی دو قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید و ماکارونی را داخل قابلمه بریزید و بعد از 7-8 دقیقه – بسته به نوع ماکارونی – آبکش کنید و بگذارید آب اضافی آن کاملا چیده شود .
در یک تابه دیگر ، مقداری روغن زیتون بریزید ( حدود 2 قاشق غذا خوری ) و پوره گوجه فرنگی را داخل روغن زیتون همراه با نمک و فلفل تفت دهید . وقتی کمی آب گوجه کشیده شد ، پنیر را به گوجه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کمی رنگ مخلوط صورتی شود . بعد زیر تابه را خاموش کنید تا مواد کمی خودشان را جمع کنند . (در این مرحله فلفل سیاه روی آن بپاشید تا خوش عطر شود )-آماده کردن اسپاگتی پنیر ایتالیایی-غذا پختن اسپاگتی پنیر ایتالیایی-آشپزی کردن
ماکارونی آبکش شده را با سس آماده مخلوط کنید و به مدت 2-5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید . ( طوری که ماکارونی ها له نشوند ) نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و بعد در ظرف مناسب بکشید و با مخلوط شاهی و ترخان خرد شده ، روی غذا را تزئین و سرو کنید .

نکته :طرز تهیه اسپاگتی پنیر ایتالیایی-دستور پخت اسپاگتی پنیر ایتالیایی-
پوره گوجه فرنگی : بعد از فیله کردن گوجه فرنگی ، گوجه فرنگی را داخل میکسر بریزید و 3-5 دقیقه کاملا میکس کنید و یا گوجه ها را خیلی ریز رنده کنید .

Gorgonzola Cheese
پنیر گورگونزولا نوعی پنیر معروف ایتالیایی است که از شیر پر چرب گاو تهیه میشود . نام این پنیر برگرفته از روستایی است در نزدیکی شهر میلان در کشور ایتالیا . ماندگاری این پنیر معمولا بین 3-4 ماه است . در ضمن پیشینه این پنیر به قرن 11 میرسد و در انواع مختلف ( رنگهای مختلف ) در دسترس قرار دارد . این پنیر در آشپزخانه های ایتالیا جای ویژه ای دارد .
مهمترین خاصیت این پنیر این است که در غذا به راحتی ذوب میشود ( بدون نیاز به فر ) و بعد از ذوب شدن باعث کشدار شدن غذا نمیشود . این پنیر در ایران در اکثر فروشگاه های معتبر مواد غذایی در دسترس است ولی اگر در دسترس شما نبود ، میتوانید به عنوان جایگزین از پنیر گودا استفاده کنید . طعم پنیر گودا به  این پنیر زیاد شباهت ندارد ولی خاصیت کش نیامدن آن بعد از ذوب شدن باعث جایگزینی آن به جای این پنیر میشود .روش درست کردن اسپاگتی پنیر ایتالیایی-نحوه پختن اسپاگتی پنیر ایتالیایی

با توجه به استفاده از روغن زیتون در این غذا میتوانید از چند دانه زیتون سبز یا سیاه بدون هسته نیز داخل یا روی این غذا استفاده کنید .
برای زیبا تر شدن ظاهر غذا میتوانید هنگام تفت دادن پوره گوجه فرنگی از تعدادی گوجه فرنگی گیلاسی درسته نیز استفاده کنید .
برای تزئین روی غذا میتوانید از انواع سبزی معطر استفاده کنید . مخلوط طعم شاهی و ترخان برای این خوراک مناسب تر است .

گردآورنده : دنیاها،دانشنامهٔ فارسی | www.donyaha.ir

برای مشاهده لیست کامل غذاهای آشپزخانه اینجا کلیک کنید ...

تصویر تصادفی