استیک آبدار

مواد لازم برای 4 نفر

فیله گوسفند یا راسته گوساله -------------  5-6 تکه 150  گرمی با برش استیکی 
پیاز ------------------------------------------- یک عدد بزرگ 
فلفل دلمه ای -------------------------------- یک عدد متوسط 
گوجه فرنگی --------------------------------- دو عدد متوسط 
قارچ ------------------------------------------ 5-6 عدد 
نمک و ادویه و سماق ------------------------ به مقدار لازم

آشپزخانه

طرز تهیه

پیاز ها و فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید (یا در میکسر به حدی میکس کنید که پیاز ها آب نیندازند) همراه یک قاشق غذاخوری سرپر سماق خوب با هم مخلوط کنید ؛ در یک کیسه فریزر بریزد و بگذارید کمی در یخچال بماند. 
گوشت ها را به اندازه استیکی ( حدودا 20 سانتیمتر در 15 سانتیمتر و قطر حدودا 3 سانتیمتر ) برش بزنید و وقتی مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای و سماق کمی در یخچال خنک شد ( حدود 15 دقیقه ) تکه های استیک را یکی یکی داخل کیسه بگذارید طوری که تمام سطح پشت و رویشان با مخلوط پوشانده شود. بعد با بیفتیک کوب خوب بکوبید تا هم مخلوط به خورد استیک ها برود و هم استیک ها نازک و یکدست شوند. 
تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و فقط یک قاشق غذاخوری روغن کف آن بریزید و اجازه دهید روغن در تمام کف تابه پخش و خوب داغ شود. بعد حرارت را ملایم کنید و استیک ها را درون تابه قرار دهید. کمی شعله را زیاد کنید تا آب آنها کشیده و  یک روی آنها برشته شود. بعد برگردانید و روی دیگرشان را هم برشته کنید.طرز تهیه استیک آبدار-دستور پخت استیک آبدار-روش درست کردن استیک آبدار-نحوه پختن استیک آبدار-آماده کردن استیک آبدار-غذا پختن استیک آبدار-آشپزی کردن
یکی از گوجه ها را در میکسر خوب خرد کنید ( یا ریز رنده کنید ) و بعد از اینکه هر دو طرف استیکها برشته شدند و آبشان کشیده شد ، در تابه بریزید و یک گوجه باقیمانده را نگینی ریز خرد کنید و وقتی آب گوجه داخل تابه جوشید به مواد اضافه کنید و حرارت را بسیار ملایم کنید تا استیک ها کاملا مغز پخت شوند. ( درب تابه بسته باشد ) 
قارچها را خلال خرد کنید و در تابه جداگانه ای با حرارت زیاد ( که قارچها آب نیندازند و سیاه نشوند ) سرخ کنید. 
بعد به مواد اصلی اضافه کنید تا با آب گوجه و بخار آن مزه دار شود. در صورت نیاز در دفعات متعدد ( نه یکباره ) هر بار نصف استکان آب جوش به مواد اضافه کنید. 
توجه کنید که حرارت زیر تابه کاملا ملایم باشد تا کمتر نیاز به اضافه کردن آب به مواد باشد. 
حدودا یک ساعت زمان لازم است تا استیک ها با آب گوجه و حرارت ملایم کاملا مغز پخت شوند. 
در اواخر پخت نمک و ادویه غذا را اندازه کنید و در صورت تمایل چند قطره آب لیموی تازه روی آنها بچکانید و غذا را سرو کنید. 
این روش پخت استیک خانگی است و نیازی به داشتن انواع کباب پز ندارد. به دلیل استفاده خیلی کم از روغن جزو غذاهای تقریبا سالم به شمار میرود. 
استفاده از قارچ کنار غذاهای گوشتی بسیار مفید است. 
توجه داشته باشید که استفاده از گوجه در این غذا به دلیل رنگ دادن به غذا نیست که بتوان رب گوجه را جایگزین آن کرد. به خاطر خشک نشدن استیک ها و برای اینکه از آب خالی یا از روغن استفاده نکنیم از گوجه و آب گوجه استفاده میکنیم برای طعم بهتر و سلامت بیشتر غذا. 
مصرف گوشت قرمز در وعده های متعدد غذایی زیاد مفید نیست. ولی به دلیل داشتن پروتئین و انرژی مصرف آن برای جوانان و افرادی بدون ناراحتیهای خاص ( فشار خون بالا ، چربی بالا و مشکلات قلبی و خونی ) در هفته یکی دوبار توصیه شده است. 
مصرف انواع غذای گوشتی سفت به صورت کباب شده یا روشهایی نظیر این روش برای مبتلایان به ناراحتی معده بسیار مفید است. زیرا باعث تقویت شدن دیواره معده میشود. 
دقت کنید برشها قبل از کوبیدن به حدی نازک نباشد که موقع کوبیدن بافت خود را از دست بدهند.

سایت دنیاها

لطفا برای مشاهده لیست کامل غذاهای آشپزخانه اینجا کلیک کنید ...

دیدگاه تان را بنویسید !


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازیگران ایرانی

بازیگران هندی